Ons team

Lise Delahaye

eigenaar van de praktijk


Ik ben geboren in 1988 en woon in Hoeilaart. Ik werd voor het eerst mama van een prachtige zoon in 2017 en in 2019 kregen we er een fantastische dochter bij. Sinds 12 september 2016 ben ik begonnen met mijn eigen kinesitherapiepraktijk te Hoeilaart.

Als sportkinesiterapeute, manueel therapeute en fasciatherapeute verdiep ik me enorm graag in de werking en revalidatie van het menselijk lichaam.

Samen gemotiveerd werken aan een gezond lichaam om zo een optimale bewegingskwaliteit te bekomen is het streefdoel. Klachten worden aangepakt door de verschillende lichaamssystemen (spieren, bloedcirculatie, stresssysteem, gedrag, …) te behandelen. In combinatie met het aanleren van een correct bewegingspatroon zorgt dit ervoor dat de patiënt zijn lichaam zelf weer onder controle leert krijgen. Elke dag opnieuw is dit een boeiende uitdaging!


Lincy De Letter


Ik ben geboren op 26/07/1994 en woon in Hoeilaart. In juni 2017 behaalde ik mijn Master diploma in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan de KU Leuven.

Tijdens mijn Master jaren heb ik gekozen voor de specialisatie musculoskeletale revalidatie (optie manuele therapie).

Na mijn studies ben ik vrijwilligerswerk gaan doen als kinesitherapeute in Cambodia en nu ik terug in België ben, sta ik volledig klaar om te werken in de praktijk van Lise Delahaye.

Ik ben een zeer gedreven en leergierig persoon. Aan de hand van bijscholingen hoop ik de patiënt specifieker, efficiënter en optimaler te kunnen behandelen. Zo voltooide ik in 2019 de postgraduaatsopleiding ‘Manuele Therapie’ aan de UGent. Ook in de toekomst blijf ik extra cursussen aanvatten om permanent up-to-date te blijven.

Naast het bijscholen vind ik een individuele aanpak zeer belangrijk. Zo zal ik in samenspraak met de patiënt een persoonlijk behandelplan opstellen dat zal variëren naargelang de specifieke klachten en doelstellingen van de patiënt.