Ons team

Lise Delahaye

eigenaar van de praktijk


Ik ben geboren in 1988 en woon in Hoeilaart. Ik werd voor het eerst mama van een prachtige zoon in 2017 en in 2019 kregen we er een fantastische dochter bij. Ik ben gestart als kinesiste in 2011 en sinds september 2016 heb ik mijn eigen kinesitherapiepraktijk te Hoeilaart.

Als sportkinesiterapeute, manueel therapeute en fasciatherapeute verdiep ik me enorm graag in de werking en revalidatie van het menselijk lichaam.

Samen gemotiveerd werken aan een gezond lichaam om zo een optimale bewegingskwaliteit te bekomen is het streefdoel. Klachten worden aangepakt door de verschillende lichaamssystemen (spieren, bloedcirculatie, stresssysteem, gedrag, …) te behandelen. In combinatie met het aanleren van een correct bewegingspatroon zorgt dit ervoor dat de patiënt zijn lichaam zelf weer onder controle leert krijgen. Elke dag opnieuw is dit een boeiende uitdaging!


Lincy De Letter


Ik ben geboren op 26/07/1994 en woon in Hoeilaart. In juni 2017 behaalde ik mijn Master diploma in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan de KU Leuven.

Tijdens mijn Master jaren heb ik gekozen voor de specialisatie musculoskeletale revalidatie (optie manuele therapie).

Na mijn studies ben ik vrijwilligerswerk gaan doen als kinesitherapeute in Cambodia en nu ik terug in België ben, sta ik volledig klaar om te werken in de praktijk van Lise Delahaye.

Ik ben een zeer gedreven en leergierig persoon. Aan de hand van bijscholingen hoop ik de patiënt specifieker, efficiënter en optimaler te kunnen behandelen. Zo voltooide ik in 2019 de postgraduaatsopleiding ‘Manuele Therapie’ aan de UGent. Ook in de toekomst blijf ik extra cursussen aanvatten om permanent up-to-date te blijven.

Naast het bijscholen vind ik een individuele aanpak zeer belangrijk. Zo zal ik in samenspraak met de patiënt een persoonlijk behandelplan opstellen dat zal variëren naargelang de specifieke klachten en doelstellingen van de patiënt.

Laurent Degand


Je suis né le 21/09/1999 et j’habite à Hoeilaart depuis 2009. Je suis diplômé d’un master en kinésithérapie depuis juin 2022 de L’ISEK – Haute école du Brabant.

Je suis déjà formé en drainage lymphatique. J’ai l’intention, dans les prochaines années, de continuer à me former comme mes deux collègues. Entre autre, en kiné du sport et en thérapie manuelle.

En parallèle du cabinet de Lise Delahaye, j’exerce également dans un centre de revalidation à Wavre, ainsi que dans un centre de revalidation gériatrique à Molenbeek.

Lors de la prise en charge au cabinet, nous réalisons d’abord un bilan et fixons ensemble les objectifs à atteindre. Ensuite, nous travaillons ensemble afin de parvenir à ceux-ci. Je mets un point d’honneur à rendre les patients autonomes dans leur traitement en étant acteur de celui-ci. L’objectif principal reste tout de même d’améliorer la qualité de vie du patient.